AUTENTIFICARE

Utilizator:
Parola:
 
Utilizator nou 
Utilizator nou

Recuperare parola 
Recuperare parola


AI UN ANUNT?

Adauga anuntul tau de vanzare, inchiriere sau schimb

CAUTARE DUPA ID

ID
Cauta un anunt dupa ID pe constantaimobiliare.ro

CURS VALUTAR

Curs Euro

  1 EUR = LEI

Curs USD

  1 USD = LEI

Parteneri

anunturi imobiliare Constanta

Termeni si conditii

Acceptarea conditiilor

Folosirea sitului constantaimobiliare.ro presupune acceptarea in totalitate a conditiilor si termenilor de pe acest sit. constantaimobiliare.ro (denumit si Furnizor) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment termenii si conditiile acestui acord, fara o notificare in prealabil a utilizatorului. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, utilizatorul trebuie sa inceteze accesarea sitului constantaimobiliare.ro.

Obligatii inregistrare

Pentru a folosi serviciile Portalului constantaimobiliare.ro, este necesar de a respecta urmatoarele reguli:

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa.

Sa mentina si innoiasca la necesitate datele de inregistrare, pentru ca ele in continuare sa ramina reale, exacte si complete.

Utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile constantaimobiliare.ro.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, constantaimobiliare.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra.

Descrierea serviciului

Prin inregistrarea ca membru constantaimobiliare.ro, utilizatorul are posibilitatea publicarii gratuite de cereri si oferte imobiliare, prin situl constantaimobiliare.ro.

Utilizatorii

Utilizatorii persoane private sunt persoanele fizice sau juridice fara activitate imobiliara.

Utilizatorii persoane juridice sunt agentii imobiliare.

Toti utilizatorii site-ului constantaimobiliare.ro intra din momentul inregistrarii, sub incidenta "Termenilor legali si a conditiilor de utilizare a serviciilor constantaimobiliare.ro" din prezentul document.

Validitatea conturilor de utilizator inregistrat este nelimitata.

Limitari de ordin tehnic

constantaimobiliare.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Raspunderea utilizatorilor

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator prin contul sau de membru constantaimobiliare.ro, precum si pentru consecintele aparute in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.

Copyright

Informatiile publicate pe site-ul constantaimobiliare.ro ne apartin.

Aceste informatii nu pot fi reproduse, copiate, vandute, transmise prin orice metoda, fara acordul nostru scris. Incalcarea acestor reguli se pedepseste conform legilor in vigoare.

constantaimobiliare.ro nu garanteaza in nici un fel veridicitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul constantaimobiliare.ro. constantaimobiliare.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru nici un fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea sitului constantaimobiliare.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

constantaimobiliare.ro isi rezerva dreptul de a suspenda in orice moment drepturile de utilizare ale serviciilor oferite, cu instiintarea prealabila a utilizatorilor inregistrati, in cazul in care acestia incalca clauzele prezentului document.

constantaimobiliare.ro isi rezerva dreptul de a utiliza anunturile introduse de particulari sau agentii imobiliare pe alte site-uri sau in orice alt mijloc de informare in scop publicitar.

Prevederile prezentului document, "Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor constantaimobiliare.ro", sunt guvernate de legea romana, iar partile se angajeaza irevocabil sa recunoasca jurisdictia exclusiva a acesteia in caz de litigiu.

Ai un imobil de vanzare, inchiriat sau doresti sa faci un schimb?
Publica anuntul tau pe siteul www.constantaimobiliare.ro!

 
Copyright 2007 - 2018 © Unigraphics Toate drepturile rezervate
Pagina generata in 0.21 secunde
Imobiliare Constanta - Anunturi imobiliare Constanta - Tranzactii Imobiliare Constanta - Vanzari Inchirieri - apartamente, case, birouri, terenuri, vile, spatii, comeriale